Deze drie maanden oude cryptomunt had geen last van de cryptocrash – en staat nu in de top-10 van grootste digimunten

Wie het woord EOS googelt, krijgt op dit moment niet veel informatie over wat er achter deze drie letters schuilgaat. Dag is verrassend, want EOS is al enkele weken een van de tien grootste cryptomunten ter wereld is.

De EOS-tokens zijn sinds juni 2017 in omloop. Sindsdien heeft EOS de koers sterk zien stijgen en zit deze cryptomunt momenteel in de top 10 van grootste cryptomunten met een waarde van ongeveer 11 euro per munt en een marktkapitalisatie van bijna 7 miljard euro.

EOS krijgt echter nu pas meer aandacht als één van de weinige cryptomunten die het crypto-bloedbad van afgelopen week overleefde. Uit een grafiek van de koers over de afgelopen drie maanden blijkt dat er een relatief stabiele opgaande lijn is.

Source: Deze drie maanden oude cryptomunt had geen last van de cryptocrash – en staat nu in de top-10 van grootste digimunten

Het bericht Deze drie maanden oude cryptomunt had geen last van de cryptocrash – en staat nu in de top-10 van grootste digimunten verscheen eerst op Arkor.

You may also like...