Bijna gratis geld…

Bijna gratis geld! Dat klinkt te goed om waar te zijn denk je, maar het kan echt! Heb jij net als ik altijd, 24/7, dag & nacht je computer aan staan dan kun je gewoon “gratis” geld verdienen. Het enige wat het je kost is de stroom dat je verbruikt, maar dat deed je toch al.

Staken

Er zijn veel cryptocurrencies die je kunt “staken” (PoS). En dat is heel simpel: installeer de betreffende wallet, stuur wat muntjes naar je wallet en laat de wallet lekker draaien op de achtergrond, that’s it!

Laten ik als voorbeeld Snode nemen. In dit artikel heb ik uitgelegd hoe je op hun platform kunt participeren in een (shared) masternode, wat overigens ook een relatief simpele manier is om “slapend” rijker te worden. Naast investering op hun platform heb ik ook de Snode wallet geïnstalleerd op mijn computer en krijg ik bijna elke dag $SND 20 , klinkt misschien niet veel, maar tel maar op: een jaar lang staken levert $SND 7300 op. Dat is met de huidige koers van Snode en Bitcoin toch bijna €100. Daarmee heb je in ieder geval het stroomverbruik van je computer al betaald.

Minergate

Maar er zijn ook cryptocurrencies die je moet minen (PoW), Bitcoin zelf is daar de meest bekende van. Vaak moet je daar speciale miners of dure videokaarten voor kopen en ingewikkelde Linux-achtige dingen voor doen. Maar ook dat kan simpelere: Minergate! Via Minergate kun je onder andere Ethereum (Classic) en Monero met je huiskamercomputer minen, echt een kind kan de was doen. Gewoon een account aanmaken, programma downloaden en installeren en de computer doet de rest.

Als je toch al een tijdje twijfelt om iets met cryptocurrencies te doen, dit is by far de makkelijkste manier om te beginnen. Geen gedoe met wallets of exchanges.

Hits: 1036

You may also like...